Vacatures

Wil jij je aansluiten bij de marktleider in architecturale aluminiumsystemen en bouwen aan een mooie carrière? Voor mensen met durf-, daad- en denkkracht is er altijd plek bij ons. Ondernemende mensen die een stap extra durven te zetten en willen investeren in vernieuwende manieren van denken. Collega’s die bijdragen aan een cultuur waar alle ruimte is om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Enthousiast? Reageer dan op een van onze vacatures.

FINANCIAL CONTROLLER

Ben je een expert in financiële processen en sta je stevig in je schoenen? Heb je daarnaast een afgeronde hbo-opleiding in Finance en wil je onderdeel zijn van een leuk team binnen een internationale, innovatieve, dynamische organisatie?
Dan zoeken wij jou!

PRODUCT DESIGNER

Are you an experienced technical professional within the façade industry? Do you have the skills and the authority to discuss your expertise with clients and colleagues alike? Do you want to join a committed team in an international, innovative and dynamic organization? If so, we are looking for you!

PRODUCT MAINTENANCE ENGINEER

Are you a technical star within the façade industry? Are you an experienced CAD user? Are you also looking to join a committed team in an international, innovative and dynamic organization? If so, we are looking for you!

MACHINE OPERATOR

Zin in een leuke job met een goed salaris en 40 vakantiedagen bij een vooraanstaand bedrijf in Harderwijk? Dan is dit je kans!

Downloaden

OPEN SOLLICITATIE

Denk jij dat je bij Kawneer past, maar zie je op dit moment geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie. Die zijn altijd welkom bij ons. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Sandra van de Weg en wie weet hebben we binnenkort een geschikte vacature voor jou.

 

STAGE OF AFSTUDEEROPDRACHT

Ben jij op het punt van je opleiding gekomen waarbij je een stageplek zoekt of gaat afstuderen? Dan ben je bij Kawneer aan het juiste adres! Een stage of afstudeeropdracht bij Kawneer is de perfecte manier om relevante werkervaring op te doen en je CV een extra boost te geven. Wij bieden je een omgeving waar je kunt leren en groeien. De theoretische kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan, kun je toepassen in je stage of afstudeeropdracht. Zie jij een stage bij Kawneer wel zitten? Stuur dan je sollicitatie en motivatiebrief naar Sandra van de Weg en je hoort snel van ons.