Vacatures

Wilt u zich aansluiten van de marktleider op het gebied van architecturale aluminiumsystemen en bouwen aan een mooie carrière? In Harderwijk werken we met een enthousiast team aan het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van aluminium raam-, deur- en gevelsystemen voor de woning- en utiliteitsbouw. Aluminium gevelsystemen die een bijdrage leveren aan mooie en tijdloze gebouwen. Vandaar onze slogan, Building Legacies. Bij de ontwikkeling van onze producten en systemen houden we rekening met het milieu en toekomstbestendigheid en bieden zo productoplossingen voor nu én de toekomst. Voor mensen met durf-, daad- en denkkracht is er altijd plek bij ons. Ondernemende mensen die een stap extra durven te zetten en willen investeren in vernieuwende manieren van denken. Collega’s die bijdragen aan een cultuur waar alle ruimte is om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Enthousiast? Bekijk dan onderstaande vacatures:

Werken bij Kawneer

Kawneer heeft altijd plek voor mensen met durf-, daad- en denkkracht. Ondernemende mensen die een stap extra durven te zetten en willen investeren in vernieuwende manieren van denken. Collega’s die bijdragen aan een cultuur waar alle ruimte is om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Indien wij vacatures hebben, vind je deze hieronder. Mochten er geen vacatures zijn of hebben onze openstaande functies geen directe match met jouw interessegebied, stuur dan een ‘Open sollicitatie’ en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

PRODUCTION PLANNER SUPPLY CHAIN
AFSTUDEERSTAGE FINANCE
MEDEWERKER TEST & TRAINING
Open sollicitaties

Vanzelfsprekend zijn ook open sollicitaties áltijd welkom. Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar jacqueline.mastenbroek@arconic.com Wellicht hebben we binnenkort een geschikte vacature voorhanden.

Stage of afstudeeropdracht

Ben jij op het punt van je opleiding gekomen waarbij je een stageplek zoekt of gaat afstuderen? Dan ben je bij Kawneer aan het juiste adres.

Een stage of afstudeeropdracht bij Kawneer is de perfecte manier om relevante werkervaring op te doen en je CV een extra boost te geven.

Wij bieden je een omgeving waar je kunt leren en groeien. De theoretisch kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan kan je toepassen in je stage of afstudeeropdracht.

We bieden regelmatig mogelijkheden voor stagiair(e)s of afstudeerders passend bij je studie en interesse. Zie jij een stage bij Kawneer wel zitten? Stuur dan je sollicitatie en motivatiebrief naar Jacqueline Mastenbroek (jacqueline.mastenbroek@arconic.com).