SEMINAR:
HITTESTRESS
IN GEBOUWEN

De oververhitting van gebouwen in de zomer is een steeds groter probleem. Vraag je je af hoe dit komt? Wil jij meer weten over de invloed van het klimaat en weer op hittestress in gebouwen? Kom dan naar ons event over dit urgente onderwerp!

Twee inspirerende sprekers nemen je mee in de invloed van klimaatverandering en extreme weersomstandigheden op ons woon- en werkklimaat en hoe hiermee om te gaan. Laat je inspireren en kom in actie voor een koelere toekomst!

Kawneer
Archimedesstraat 9
3846 CT Harderwijk
26 september 2024
14:30 tot 19:00 uur
14:30 – Ontvangst
16:30 – Hittestress: Het gevolg met Harm Valk
15:00 – Welkom

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt op vele vlakken. Zo is het beter om te kiezen voor kwaliteit dan achteraf problemen op te lossen en is het beter om de opwarming van gebouwen tegen te gaan dan achteraf te koelen. Hoe Kawneer hierbij kan helpen?

15:15 – Hittestress: De oorzaak met Reinier van den Berg

Tevens mogelijkheid voor een bedrijfsrondleiding

16:00 – Pauze
Reinier van den Berg

Na bijna 30 jaar de weersverwachtingen bij RTL4 te hebben gepresenteerd heeft Reinier zich gespecialiseerd in de thema’s klimaat en duurzaamheid. Reinier neemt je mee in het veranderende klimaat en welke invloed dit heeft op het weer en de gebouwde omgeving.

Harm Valk

Harm is dé autoriteit op het gebied van duurzaam bouwen en heeft de visie: gezonde, comfortabele gebouwen voor iedereen, die vanzelfsprekend circulair en energiezuinig zijn. Naast uitleg over de gevolgen van oververhitting van gebouwen zal Harm praktische tips geven over hoe we kunnen ontwerpen en bouwen om hittestress in gebouwen tegen te gaan en voorbeelden delen van duurzame en koelere gebouwen die bestand zijn tegen de gevolgen van klimaatverandering.

Registreer je hieronder voor de seminar “hittestress in gebouwen” op 26 september 2024*

Privacy Bescherming

Ik ben helaas verhinderd, maar ik ontvang graag de brochure.