VOOR EEN BETERE WERELD

Bij Kawneer werken we met hoogwaardige aluminiumsystemen om tot op de millimeter aan alle technische specificaties en vereisten te voldoen. Met onze producten, van vliesgevels tot kozijnen en raam- en deursystemen, in combinatie met technologieën van de nieuwste generatie, kunnen architecten, aannemers en glaszetters bijzondere resultaten leveren die het design- en het constructieproces overstijgen.

Building Legacies

Bouwen aan nalatenschap heeft een positieve impact op mens en samenleving. Skylines worden opnieuw vormgegeven om beter te kunnen (samen)werken, zorg verlenen, onderwijs geven, leren en leven. Bouwen aan nalatenschap gaat over het optimaliseren van prestaties, hergebruik van materialen en de toepassing van efficiëntere bouwmethoden, om minder afhankelijk te worden van kunstlicht, energie, verwarming en koeling.

Voor ons betekent dit dat we al onze stappen met de grootste zorgvuldigheid ontwikkelen en uitvoeren en onze relaties versterken. Als we nu het verschil maken, kunnen toekomstige generaties daarvan profiteren.

Duurzaamheid

Ons doel is toonaangevend te zijn met duurzaam design en innovatieve oplossingen. We werken op transparante wijze, niet alleen wat betreft welke grondstoffen worden gebruikt, maar ook hoe deze worden geproduceerd.

Mondiaal portfolio

Perspektives is ons nieuwe, prachtig vormgegeven portfolio waarin creaties worden uitgelicht die we in samenwerking met onze belangrijkste partners over de hele wereld hebben gerealiseerd. Ontdek zelf de inspirerende innovatieve architecturale ontwerpoplossingen voor uw volgende project.