Platteau Ramen Dendermonde

Platteau Ramen

Dendermonde, Belgi├ź

Architect: Atelier Kubiek
Aannemer: Altez Construction Group
Gevelbouwer: Platteau Ramen

­čôŞ: Dirk Verwoerd

Een mooie referentie! Het bedrijfsgebouw met kantoren en showroom van Platteau Ramen in Dendermonde is uitgebreid gerenoveerd, met een prachtig resultaat. De voorkant van het gebouw bestaat uit een indrukwekkende vliesgevel met glashoek over de volledige gebouwhoogte. De tussenregels zijn in hoogte verschoven om een speels aanzicht te geven. Dit was mogelijk door voor een vliesgevel met vakontwatering te kiezen. De gevelbekleding heeft geïntegreerde verlichting, wat het gebouw een luxe uitstraling geeft.

In de showroom is een uitgebreid aanbod te zien van onze aluminium gevelsystemen, ingebouwd in een gevel. Een uitgelezen mogelijkheid voor particuliere klanten en projectklanten om de systemen te bekijken en uit te testen.
Op de verdiepingen zitten de kantoortuinen voor het personeel met wijds uitzicht naar buiten. De vergaderzalen helemaal bovenaan kunnen geventileerd worden met het verborgen raamsysteem AA 100 CV | Concealed Vent. Het geïntegreerde systeem zorgt door de doordachte profilering voor een rustig gevelbeeld, maximaal zicht naar buiten en veel daglicht naar binnen. Ook geeft een geopend uitzetraam echt een extra dimensie aan de gevel. Bekijk de video en oordeel zelf!

Bekijk meer kantoren en utiliteitsprojecten